Josimar

Alt peker opp for Liverpools Klopp

Liverpool har blitt bedre for hver sesong under Jürgen Klopp, og det vil være en overraskelse, med tanke på kjøpene de har gjort, om de ikke blir enda bedre denne sesongen.

Tekst James Horncastle Oversatt av Lars Johnsen

Nylig krevde kona at vi skulle gå på kino å se «Adrift». Jeg hadde ikke hørt om den, så jeg fant fram til en trailer for å sjekke hva den handler om. «Adrift» er en sann historie. En av jentene fra «Big Little Lies», Shailene Woodley, spiller en av hovedrollene sammen med en fyr jeg ikke hadde hørt om. Hun har reist til Tahiti for sommeren og forelsker seg i en eventyrlige type som ser ut som han seiler luksusbåtene til de rike og gamle.

En av disse bestefedrene spør ham om han har lyst til å seile «Hosanna» helt til California for ham. Lite lysten på å forlate Shailene og deres virvelvind-romanse, inviterer han henne med på dette store eventyret, som går skeis når de fanges i orkanen «Raven».

Kjekkas-kapteinen blir kastet over bord. Shailenes karakter kaster seg ut i vannet for å redde ham. Men han er alvorlig skadet, masten er brukket. De sliter.

Etter endt trailer forstår jeg fortsatt ikke hvorfor kona har lyst til å se denne filmen. Men den minner meg om noe jeg så på BBC nylig, og nei det var ikke en reprise av «The Perfect Storm», der George Clooney og Mark Wahlberg befinner seg på sjøen på halloween. Moralen i den filmen er: ikke dra på sjøen på de dødes dag. Mannen med ljåen venter på deg.

Oppgjøret mot Roma

Vil du lese resten av denne artikkelen?

Ingen annonser eller irriterende popup-videoer. Ikke en klikksak i sikte, bare dybdejournalistikk som berører alle sider ved fotballen.

Et digitalabonnement på Josimar gir tilgang til alle utgaver fra 1/2013 – nærmere 1000 artikler.

Kr. 49 pr. måned eller kr. 499 pr. år.

Bli abonnent